LIFE AMPLIFIED.

Boost Ride, ZEEHO AE

De AE8 wordt door CFMOTO gelanceerd als ZEEHO's eerste op hoge vermogens gerichte elektrische scooter op de markt.

De AE8 wordt aangedreven door technologie, een boost en ZEEHO Link, en wordt door CFMOTO gelanceerd als ZEEHO's eerste elektrische fiets met hoog vermogen voor in de stad. Onder de merkclaim - Life amplified, streeft de AE8 naar het vrijgeven van de kernwaarden: Gedurfd, Interactief en impactvol voor de jonge generatie.

"Make the next move", AE8 richt zich op het bieden van een unieke ervaring aan gebruikers die toegewijd zijn aan doorbraken en een passie hebben voor plezierig rijden. Met de creatie van ZEEHO AE8, een high-performance stadsgerichte high-end elektrische motorfiets, die samen met jonge professionals een nieuw high-end rij-universum ontsluit, gecombineerd met de drijvende kracht van continue technologische updates.

Door technologie gedreven vooruitzichten

Geïnspireerd door de sci-fi interstellaire, ontworpen door CFMOTO's Europese ontwerppartner: Modena 40. De mecha-vorm van de AE8 beantwoordt aan de esthetische behoeften van jongeren en doorbreekt tegelijkertijd de ontwerpbeperkingen van traditionele pedalen. Deze combinatie maakt de lijnen en contouren van het hele voertuig krachtiger.

Slimme verlichting

Het verlichtingssysteem van de AE8 is ontworpen met gedeelde LED-koplampen, die zorgen voor een meer gelaagde verlichting en een uitstekend penetratie-effect; er worden meer dan 50 betrouwbare experimenten ondersteund, en het adaptieve hulpsysteem wordt ondersteund om u een helder en duidelijk zicht bij alle weersomstandigheden te bieden. Het achterlicht combineert het positielicht en het remlicht. Het positielicht en het remlicht worden gecombineerd in één, en de remmen worden synchroon verlicht, wat een betere herkenning oplevert en elk moment van remmen buitengewoon maakt.

Krachtige motor

De centrale vloeistofgekoelde, Z-kern krachtige motor, het acceleratiesysteem van de AE8 is zo goed als een 300cc benzinescooter. Stil, wendbaar, betere gewichtsverdeling en all-round verbetering van de prestaties. Het maximumvermogen is 12,5 kW en het maximumkoppel aan het stuur bedraagt 218 Nm, terwijl de motor een rendement van 92% haalt.

Veiligere batterij met langere levensduur

Als lid van de ZEEHO-familie komen de prestaties van de batterij van de AE8 niets te kort. De Z-energy geeft de AE8 een maximaal accubereik van 190 km en het NEDC-geteste bereik bereikt 120 km. De hoogwaardige softpack-accu van automotive-kwaliteit garandeert een langere levensduur van de accu, een veilige reis en betrouwbare kwaliteit. Ondertussen maakt het veiliger-diagnosesysteem isolatiedetectie en online-OTA om zelf-foutenanalyse en auto-alarm mogelijk te maken, met controle van de omstandigheden uit de eerste hand, het batterijsysteem veiliger.

Slim en intelligent rijden

De AE8 beschikt over voldoende slimme functies en componenten: keyless systeem, zijstandaardsensor, stoelsensor, slimme centrale vergrendeling, start-stopschakelaar, duwhulp voor een verbeterde interactie tussen mens en voertuig, de Brembo high performance remklauwen en het BOSCH ABS-systeem dragen bij aan een gemakkelijke en veilige rijervaring. Het 5-inch gebogen LCD-scherm, scherpe beeldkwaliteit, alle rij-informatie is in één oogopslag beschikbaar. Om zich beter aan te passen aan verschillende rijmodi en verschillende ervaringen zijn er 3 modi te kiezen: Eco, Straat en Sport. De 5 soorten GPS, real-time monitoring van de voertuiglocatie ondersteunt de automatische verdedigingsmodus. De één-klik "lockdown" functie, vermijdt voldoende het risico van diefstal. Tijdens het rijden, de unieke ervaring maakt riders voelen als reizen in de wind en kan bijna vergeten dit is een E-bike.

© Wowart.